Massasje

Regelmessig massasje fjerner tretthet og smerte i skuldre, rygg og nakke.

Den Svenske klassiske massasjen er verdensberømt. Massasje - tar vare på dine muskler.

Massasje har både rehabiliterende og forebyggende effekt. Det påvirker blod- og lymfe-sirkulasjonen, øker hormonproduksjonene, stimulerer muskulaturen og øker utskillelse av avfallsstoffer i kroppen som gir smidigere og mer elastiske muskler. Massasje og berøring påvirker hele kroppen både fysisk og psykisk, vitenskaplige studier viser at det påvirker immunsystem og vi blir bedre rustet mot sykdom. Det gir mental avspenning og overskudd, reduserer stress tilstand, har en avslappende og behagelig virkning på kroppen.


  Friskvernmassasje

Friskvernsmassasje er klassisk (svensk) massasje med hovedfokus på forebyggende helse. Gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning. Regelmessig massasje fjerner tretthet og smerte i skuldre, rygg og nakke. Du føler deg roligere, mykere og mer bevegelig. Unn deg selv jevnlig behandling for å forebygge helseplager. 
Jeg har ingen faste åpningstider. Ta kontakt på SMS (4642 3550) for timeavtale - så finner vi et tidspunkt som passer oss begge! Siden jeg har behandlingsrom hjemme med egen inngang, vil det også være muligheter for å finne andre tidspunkt ved behov.                                Gavekort

Gavekort


   Alle mine klienter som er flinke til å unne seg massasje hos  meg jevnlig (minst en gang pr mnd), vil jeg belønne med et gavekort etter hver 10. behandling. 
  

Gavekortet (1 gratis massasjetime) kan du jo gi til deg selv eller gi bort i gave til en annen du er glad i.

Velkommen til en velværestund!