FRISKVERN

Hva er Friskvern ?


Som Diplomert Friskvernskonsulent ønsker jeg å bidra med å forebygge uhelse ved å tilby friskvernmassasje, stresshåndtering, samtaler, yoga pusteøvelser, mikromassasje og etterhvert (neste år) babymassasje og fotsoneterapi i tillegg. Jeg ønsker å være til inspirasjon for andre mennesker til å velge en sunn livsstil. Med ekstra fokus på stresshåndtering og massasje ønsker jeg å vise at friskvern handler om å ta vare på deg selv og egen helse. Ta gjerne en titt på Liv's hjørne om de fire leveregler, hentet fra gammel visdom.

Friskvern handler om å ta vare på seg selv eller andre mennesker mens de er friske, det vil si å forebygge fremfor å reparere. Lytte til kroppens signaler, samt lære seg å sette egne grenser!

Helse og velvære er helt og holdent hver og ens eget ansvar. Ingen andre kan overta det ansvaret uansett hvor gjerne vi vil. Å ta ansvar innebærer å se hvilken forutsetning vi gir kropp og sjel for å ha det bra.

Kosthold, bevegelse og mosjon, avslapning og sinnsro

Hva fyller jeg magen med (kosten), hvordan benytter jeg kroppen (bevegelse og mosjon) og hva gjør jeg for å utvikle mine mentale sider (avslapning og sinnsro).

Friskvern og mosjonFriskvern og sinnsro

Massasje og stresshåndtering

Det er vanskelig å slå den man har fått massasje av, eller den man har gitt massasje. Vi voksne vil føle oss vel og ha det godt. Vi vil også at være barn skal føle seg vel og ha det godt. Berøring er like viktig som mat og søvn for barns utvikling. Du finner mer informasjon om massasje og stresshåndtering under de respektive menyene.

Friskvern og massasjeFriskvern og stressh?ndtering

Yoga skaper tilstedeværelse og mer energi

Yoga er en treningsform som passer alle og i alle aldre. Du behøver ikke være myk eller i god form for å ha utbytte av yoga. Yoga kan være enkle kroppsøvelser som utføres rolig, slik at pusten går ledig og fritt.

Friskvern og yoga